Tuesday, May 7, 2013

Review Blog Mira Oh Mira

Halu semua....hari ni Usu nak review blog adik Mira...adik Mira menang segmen Usu(Segmen Kenangan Terindah)..Pemenang tempat ke-5..

Dah tengok header dia kan...omey angat...
Klik header atas tu, sesama kita serbu blog adik Mira...hehehe..
Orang dia pun omey jugak...
Tak caya...tengok bawah
-
-
Usu printscreen dari blog dia...

Tak banyak Usu nak komen...
Sejujurnya blog adik Mira memang awesome...
Gabungan warna biru lembut dan pink
Memang sedap mata memandang...

Kalau korang nak kenal ngan adik Mira...follow blog dia..
InshaAllah dia akan follow balik..

Adik Mira..
Salam Perkenalan dari Usu...
Moga berjaya dalam kehidupan ini
Jaga diri baik-baik k...
Makseh kerana sudi join segmen Usu
Sayang adik selalu..

5 comments:

Kathy Rbain said...

bestnyer kena review.

Mira said...

terima kasih usu :D

Isabel Diaz said...

Bestnya.. Mowk jwak.. (^_^)

Farah Waheda Wahid said...

congrats mira kerana telah direview...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon