Friday, April 26, 2013

SEGMEN USU TAMAT DAH........

 

Elo semua.....lamanya Usu tak menulis kat sini..
Salu jenguk rumah ni pun hanya guna phone je..
Huhuhu....
Sempena hari Jumaat yang indah dan damai ni, Usu nak bagitahu
Segmen Usu dan T.A.M.A.T..
Sepatutnya segmen tersebut TAMAT semalam, pada pukul 11.59 malam...
Tapi kan......
Ada kesah disebaliknya....kenapa Usu tak dapat nak rasmikan penutupannya semalam..
So....Usu minta maaf lah ye..

Ok...terus kepada tajuk entry..hehehe
Kepada yang join segmen Usu...


dan Salam Perkenalan dari Usu...

Senarai pemenang pula, inshaAllah Usu akan umumkan petang ni(kalau takde aral melintang)....ataupun selewat-lewatnya 29 April 2013 (Isnin)...Harap korang sabar k..

Erm,......nampaknya, setakat ni je lah dulu celoteh Usu..

Peace Yo!!!!!

Jumpa lagi....

12 comments:

Kathy Rbain said...

alamak..kathy tak join la segmen sis..sori ye?tlepas pandang pulak tarikh tutupnyer...lain kali jemput akak kathy sekali ye?

Nao Mei said...

mei join ko lau du mero...pyg gambar mei temu...majis miaw julik..hahaha

Najwa Ayuni said...

Tak sabar nak tahu siapa pemenangnya.
Harap ada tuah untuk Najwa. Hee :)

ღ Kiryuu Najwa ღ said...

hehe busy sangat ye kak? :D ciannya hehe kami sabar menunggu kak. takpe. hehe eee hadiah first place tu best betul laa. jealous kat winner tu nanti >_<'

syaewewwie abdull said...

jom komen entry sya , ada GA by tumtumshop , hadiah wang tunai ! :)

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

Meyra John said...

Ya, tidak sabar!! ^^

Fiqa Nsz said...

Wah2 tak sabar tunggu pengumuman pemenang. Kihkihkih. XD good luck semua! Mudah-mudahan ada rezeki. Amin..

Kathy Rbain said...

salam sis..jom join segmen kathy
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/segmen-kathy-mencari-bloglist-mei-ogos.html

iu-hazirah said...

nak tengok pemenang segmen ni.. tak jumpa la, nanti bagi link ye kat sini

http://www.iuzira.com/2013/04/segmen-kenangan-terindah-by-usu.html

Puteri Mama said...

@Fiqa Nszhttp://tomatobey.blogspot.com/2013/05/siapa-yang-bertuah.html

Puteri Mama said...

@Nao Meiehehehe...xpa mero

Puteri Mama said...

@Kathy Rbainhehehe...takpe kak

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon