Sunday, March 10, 2013

Bila Kami Rajin Ulangkaji~

Elo ebelibadi...
Sekarang tengah hot ceriter, drama or filem yang di adaptasi kan daripada novel..
Memang dah menjadi satu fenomena yang tidak assing lagi dalam masyarakat kita
Saya dan kengkawan dah mula tak dapat nak dok diam..tangan dah mula gatal, mata dah tak leh nak pejam
Korek-korek tabung sebab nak dapatkan benda alah ni...dah jadi macam satu penyakit pulak dah...
Aduuuhh......sangat-sangat ponink kepala bila tak tahu dah nak pilih yang mana..
Rasa nak rembat je semuanyer...

Plisssssssssss......help me....
Beli lah aku..ambil lah aku jadi teman mu..

Terdengar-dengar je rintihan si novel ni...
Tidakkkkk.......NO..NO..NO..
Tak boleh jadi ni...
~Bila kami dah rambang mata~

Sekarang tengah sibuk ulangkaji Sebenarnya SAYA ISTERI DIA!...
Pernah baca..tapi belum puas......tu sebab kena jugak ulangkaji dan baca balik..
Dengar-dengar novel ni akan di dramakan...mulai 29/3/2013...dalm slot Zehra kat TV3...pelakon pun hebat jugak, Tizz Zakyah dan Izzue Islam..

*Mr.Google..saya pinjam gambar ni*


Andai Itu Takdirnya juga akan didramakan...dengar kata pelakon nyer Fizo Omar dan Nelydia Senrose...tak sabar nak tengok kan...novel airmata tu...

Antara novel lain yang akan didramakan...Suami Aku Ustaz, Kampung Girl, Teduhan Kasih, Kau yang Satu ..
So....sesama kita tunggu kemunculannya...

notakaki:sangat kecewa bila orang kata kita menunjuk-nunjuk..

11 comments:

Iha Zaliza said...

Wah semua novel yang best2 tu kak.. iha pun lama dah tak beli novel.. dekat 3 bulan la jugak..

Nao Mei said...

didak kali mak novel mo du..hihi

Puteri Mama said...

@Iha Zalizahehe..yg tu saya dan kwn order online..hehe..suka buat koleksi nvl...

Puteri Mama said...

@Nao Meihehe..ko n kwn ko bei...kmk order online..tiap bulan msti nuan 2 or 3 ong nvl..hehe..trget

Nao Mei said...

order bak karangkaf atau kaki novel :)...rajin atang membaca :)

Farah Waheda Wahid said...

^_^...pernah juga buat review novel Sebenarnya Saya Isteri Dia ni...he he he... novel ni memang best...

Puteri Mama said...

@Nao Meisalu kmk order kaki novel, karya seni, buku prima,fajar pakeer n penulisan2u...nuan diskaun mn mlei online..jrg mley karangkraf..hehehe....rjn cdn...

Puteri Mama said...

@Farah Waheda Wahidyup....mmg best dear....bila dah baca..rsa nak baca lg...rasa tak puas bila skli baca :)

Puteri Mama said...
This comment has been removed by the author.
ღ Kiryuu Najwa ღ said...

andai itu takdirnya -,- sakit hati baca

suami aku ustaz :D best

Puteri Mama said...

@ღ Kiryuu Najwa ღhehe...yup, btul tu...andai itu takdirnya, nvl airmata

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon