Tuesday, March 5, 2013

Bawa Buah Tangan..lalalala~


Elo ebelibadi....sory sesangat kepada peserta/ rakan blogger yang join segmen saya...sebab malam ni baru berkesempatan nak update senarai pemenang..(10 orang yang bertuah)...
Bukan sengaja melengah-lengahkan..hehehe..line tenet tak mengizinkan...ntah la...seminggu ni line asyik meragam je..
Bil bayar sebelum tarikh due...tapi hampeh jugak kan...(tkde pulak terover limit)..erm..takpe...
Lupakan...

Ok..terus kepada isi kandungan..hehehe..
Senarai nama peserta ikut susunan kat SINI untuk dirandom kan...hehehe...tak tipu k..

Dan....ni dia....keputusan dari Mr. Random.org..jeng..jeng..jeng.siapa dapat buah tangan dari saya...sesama kita tengok..
*Sila zoom kan kalau nak lebih jelas*

Ok...tu dia...hehehe..tahniah kepada yang berjaya..dan kepada yang lain jangan merajuk..nanti saya masukkan dalam bloglist saya...

Kepada yang berjaya tu..sila tengok link korang kat gambar atas tu...ikut susunan nombor..1 hingga 10..

Dan....hehehe...banyak celoteh pulak dah..hadiah boleh dituntut bermula pada 25 Mac 2013(Isnin)...
Bagi yang dapat Keychain comey..sila emailkan kat saya korang nak bentuk apa..bagi yang nak tulis nama, boleh inform kat saya nak tulis nama apa k..dan yang dapat HP Charm Couple tu, emailkan kat saya nak warna apa...dan...bagi pemenang no.1 dan no.2 pun tinggalkan jejak korang kat email saya...hehehe...

Takde email saya ke....jangan risau..rajinkan diri korang tengok tuan tanah tu..cer tengok sidebar..hehehe..

Okes...tahniah untuk semua..dan bebanyak-banyak Terima Kasih...

24 comments:

shah miea said...

alhamdulillah.. mnang jgak no. 2 :)

Puteri Mama said...

Sory adik,akk tk bksempatn nk infrm,,line tenet akk slow... pa2 pn thniah :(

The Kid said...

Alhamdulillah.. Syukur.. No 7.. Nak tnye, blh x sye inform kan awl2 psl key chain n nme tu?

Puteri Mama said...

@The Kid boleh je...mmg dialu-alukan untuk infrm awl..sng nk suruh kwn buat awl..hehehe :)

Fiqa Nsz said...

alhamdulillah menang. time kasih kak. :D

Puteri Mama said...

@Fiqa Nsz sma2 dear..jgn lupa claim kt akak ye...mulai 25 Mac..hehehe

Fiqa Nsz said...

fiqa no. 5 :)

Puteri Mama said...

@Fiqa Nsz dpt HP Charm Couple...hehe..nnti mklumkn kt akak nk wrna apa k :)

Meyra John said...

Yeah2x!! Num 4, alhamdulillah. :)

zaza nizam said...

Alhamdulillah.. tersenarai no.6. suka :) zaza nk request biru+pink. tQ

Puteri Mama said...

@zaza nizam boleh2...hehehe..email kt akak k...almt zaza..nnti sng nk pos..tp kna sbr ye...25/3 bru dpt tunaikn...hehe..akak tunggu cuti sekolah :)

Fiqa Nsz said...

Dah hantar email. :D

ღ Kiryuu Najwa ღ said...

nombor 1!!? alhamdulillah :DD terima kasih random.org hehe :D

ღ Kiryuu Najwa ღ said...

nombor 1!!? alhamdulillah :DD terima kasih random.org hehe :D

ღ Kiryuu Najwa ღ said...

errr kak, saya dah add akak kat fb ^^,v http://www.facebook.com/najwasaharudin.thetroublemaker :D

Puteri Mama said...

@ღ Kiryuu Najwa ღtahniah..ok dear,nnti akak accept k..mkseh add akak

Puteri Mama said...

@ღ Kiryuu Najwa ღtahniah..ok dear,nnti akak accept k..mkseh add akak

nur hidayah said...

alhamdulilah,,,yes3..menang jugak nom 3..hahaha..teruja..

nur hidayah said...

adik add akak d fb oke?teruja cangat3..hahaha

ღ Kiryuu Najwa ღ said...

thankyou kak :D

Puteri Mama said...

@nur hidayahhehehe..tahniah adik..ok nnti akak accpt k..tq add akak :)

Puteri Mama said...

@ღ Kiryuu Najwa ღ sama2 dear :)

Iha Zaliza said...

Tahniah buat semua pemenang.. :)

Ms Fiqstie said...

aaalhamdulilaah .. no 8 .. hihih .. kaat mnaa nak tgk cth2 keychaain ?

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon