Friday, February 1, 2013

。 ◕‿◕。Senarai Peserta Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

KUMPULAN 1

1)http://zazanizam.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
2)http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
3)http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
4)http://alisyasuju.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
5)http://schaazman.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
6)http://momobebyluv.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
7)http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/02/saya-sayang-blog-saya-by-puteri-mama.html
8)http://ehetyizzaty.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
9)http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri_2.html
10)http://manisgurl.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

KUMPULAN 2

1)http://ikaaohikaa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
2)http://simplesyara.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
3)http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
4)http://wonderfullifeofus.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
5)http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
6)http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
7)http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/egmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
8)http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
9)http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
10)http://misekin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

KUMPULAN 3

1)http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
2)http://www.aimisyahirah.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri_13.html
3)http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
4)http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html 
5)http://syakilancapitala.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
6)http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html 
7)http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
8)http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
9)http://kiryuuasrar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
10)http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

KUMPULAN 4

1)http://dehartybeautyshoppe88.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
2)http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
3)http://hidayahsamiin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
4)http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html
5)http://dielala.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

11 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

semoga segmen ne mendapat sambutan ^^ slow and steady je :) chillex hehe.

Puteri Mama said...

@Nurfaezah Abdullah inshaAllah...klau tk dpt smbutan, tkpe..kiter usaha je..first time buat sagmen :).

zaza nizam said...

Alhamdulillah.. semoga mendapat sambutan yg baik!! :)

Puteri Mama said...

@zaza nizam tq zaza...inshaAllahh... :)

Ms Fiqstie said...

Join ! :)

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/02/saya-sayang-blog-saya-by-puteri-mama.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

akak, saya number 9, ;-) hubby kerja offshore, tak tentu, kekadang sebulan kat laut,sebulan cuti, ikut projek, lambat projek siap lambat la nak balik, kalau xdak projek dok kg ja la..

apa pun selamat berkenalan..;-)

The Kid said...

Assalamualaikum.. Anda di tagged! Sila la join kalau sudi.. :D

http://wonderfullifeofus.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html

Meyra John said...

Kumpulan 3, num 1. Hee, thanks. ^^

Puteri Mama said...

@Meyra Johnhehehe...sma2 :)

Eza Boom Boom :) said...

kmk dah blogwalking semua. hehehe. happy blogging semua. :D

NaZiRaH @ Ezyra said...

kumpulan satu no 9 lapor diri..;-)

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon