Friday, February 1, 2013

Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama

Salam Jumaat semua...Annyonghaseyo...
Hari Jumaat, Penghulu segala hari
Moga kita semua sentiasa berada dalam rahmatNya
Amin..
Hari Jumaat yang indah dan damai ni, makcik nak buat satu segmen
Meh support makcik..

Kalau korang suka, sayang atau giler blogwalking...apa kata korang join segmen makcik ni..

Senang je..syarat-syaratnya :
  • Korang mesti follow blog makcik yang tak cantik ni
  • Buat satu entry, bertajuk Segmen : Saya Sayang Blog Saya by Puteri Mama
  • Tempek banner kat atas dalam entry korang
  • Letak link entry tersebut dalam kotak komen
  • Buat satu ayat, Saya Sayang Blog Saya kerana.........
Tarikh Tutup : 1 Mac 2013 (Jumaat)

Nak lebih hot...rajin-rajin blogwalking dan follow blogger lain...sama-sama kita tambah follower..okes.(Follower makcik sikit je..huhuhu..)

◕‿- Senarai Peserta

43 comments:

zaza nizam said...

zaza join!!

http://zazanizam.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Nao Mei said...

hehe...segmen udah mero..hihi...nak tijo menak banner yang santek eh...hihi

Nurfaezah Abdullah said...

Assalamu'alaikum :) join! follow you dah :)

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Puteri Mama said...

@Nao Meihahaha...suka2 mro..suka ddg nwn mnk segmen.ok :)

Nao Mei said...

ko join mero..hihi

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Puteri Mama said...

@Nao Mei tq mero :)

Arysha Hafrina said...

Join :)
http://alisyasuju.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Scha Azman said...

Join :)

http://schaazman.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

nur hidayah said...

akak..dayah jOin lar..hihi
http://momobebyluv.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

ety izzaty said...

saya join :)

http://ehetyizzaty.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

salam, saya join..

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri_2.html

tq..

dynnabbg93 said...

salam mama usu,, dina join segemen nie,,
jemput singgah ke blog dina.. http://manisgurl.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Ika Atiyka said...

Saya join :)

http://ikaaohikaa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Simple Syara said...

http://simplesyara.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

shah miea said...

join


http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

The Kid said...

http://wonderfullifeofus.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Saya dah join.. Heee..

heirizalieyana said...

yana join..
http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Adam Faiz said...

join :D

http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/egmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

NurulMirotic[NSHS] said...

Assalamualaikum . Saya join segmen awak :)

http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

mis ekin said...

hye ekin join..
sudah pernah follow blog ini
http://misekin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

SAYA JOINED. :) THANKS.

I am Me said...

jom join GA sy pulak. kalau sudi lah, boleh dpt top up free~ :D http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html sayang, saya join!;)

Fiqa Nsz said...

http://fiqansz.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Nisha Nisrina said...

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html Joined :)

syakila tomey said...

http://syakilancapitala.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

saya join okay ?

Eza Boom Boom :) said...

kmk join keh :)

http://chillgirl2025.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html


salam kenalan semua :)

$yuhada $yada said...

SAYA DAH JOIN!! heee :) *blog ini sgt cute , ringan je*

http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

*jemputlah join segmen saya jgk*

$yuhada $yada said...

akak , ini linknya

http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/02/1st-segmen-by-hufflemufflepuff-blog.html

thanks ^.^

Shiqin Sunshine said...

nnt free2 saya join!! hihihi

AyuInsYiraH said...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

AYU JOIN

Kiryuu Najwa said...

http://kiryuuasrar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html saya joinn :D belum tamat kan? :D

Aimi Syahirah said...

http://www.aimisyahirah.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri_13.html join!=)

Mohamad Khairil said...

saya join :)

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://dehartybeautyshoppe88.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

Setiasmile said...

salam ukhuwah...
saya join..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

NHS^___^ said...

saya join :)
http://hidayahsamiin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

cik RQS said...

singgah join segmen :)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

•❤•Insan KerdiL•❤• said...

Salam.. .sy dh join.. .
sila beri tunjuk ajar yer.. .trima kasih♥(。◕‿◕。)
http://dielala.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri.html

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-sayang-blog-saya-by-puteri_28.html

Mimie Najib said...

ala..tak sempat join segmen best camni..huhu

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon