Sunday, February 17, 2013

Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly

Mai join contest ni....
*Klik banner if korang nak join*

Cari, cari, cari dan cari...terjumpa ler gambar kat bawah ni....edit sikit2 je dan upload ler kat sini...(kenangan keluar dating ngan hubby)
“ Ingin bertanya pada hati, bibir berat berbicara…
Siapa yang bertakhta di hati? Hanya dia…”

Terima Kasih Ya Allah, kerana jadikan dia sebagai pelengkap hidupku

19 comments:

Vee Lea said...

So sweet :) Yang ini ada chance utk menang :D Good luck!! :)

Puteri Mama said...

@Vee Lea tq dear :)

Nao Mei said...

hihi...gik pyg gamber cantik bak kak eh dayang..haha :) sweetyz atg gmbr melo duah du naken...hihi

Puteri Mama said...

@Nao Meihahaha...inyg nk xpinyg...tdei xgmbr dao...dn mk nuan..dn pn gmbr dneh..hehehe :) tq

Paly said...

sweet :)

thx sudi join contest ni ^_^

Puteri Mama said...

@Paly sama2..tq juga sebab buat contest ni :)

Eizza Lee Arish said...

Goodluck juga untuk Puteri Mama :D dari contest yg sama.

Miss Ary ✿ said...

kunjungan kembali =) gud luck jg

Seneorita Baharin said...

so sweet laa akak n hubby, semoga bahagia till Jannah..Good luck sis! :D

Puteri Mama said...

@Seneorita Baharin tq dear...amin :)

Puteri Mama said...

@Miss Ary ✿ tq dear :)

Puteri Mama said...

@Eizza Lee Arish tq dear :)

HaNa KewChiK said...

heyy balas kunjungan ;)done follow sinie

zulaika zulkifly said...

terbang dr contest yg sama , amboi , sweetnya .
http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

nur azzariah Mokhtar said...

azza dtg dr contest yg sama :) done follow

http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

Paly said...

http://www.paly.my/2013/03/10-pemenang-bertuah-photo-contest.html

tahniah :)

Puteri Mama said...

@Paly thank paly~

NaZiRaH @ Ezyra said...

akak..............tak sangka akak di antara awak 10x tu..hihihi..tahniah tau akak..;-)

Puteri Mama said...

@NaZiRaH @ Ezyra tq adik...hehehe...akak pn tk sgka jugak.. :)

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon