Sunday, February 17, 2013

Menantuku Pregnant...????

Olaaa.......aku nak kongsi kat sini satu berita gumbira...tengok title post kat atas tu....menantuku pregnant...???Yup..memang betul ler..menantuku dah pregnant...alhamdulillah..tak sangka, Spike akan jadi papa..tahniah Bie dan Spike...
Tadi hubby ada snap gambar Bie yang tengah sarat, maybe tunggu hari je lagi nak melahirkan baby dier...(Bie kat rumah tuan dier, tak duk rumah kiter)

Bie duk dalam kandang je, takleh duk luar, nanti merayau..(tuan dier kerja)..
Spike

Jangan ler anak-anak dier nanti ekot perangai papa dier.....
Papa dier kalau tidur memang dengan gaya yang entah apa-apa...malu ler...burok sungguh rupamu..
Apa-apapun.....
Moga Bie selamat melahirkan anak-anak dier...

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon