Wednesday, January 30, 2013

Nombor Bertuah


Selamat malam semua....makcik datang ni nak kongsi rasa gembira ngan korang semua..Malam ni hepy sangat taw...tengok entry kat atas tu, "Nombor Bertuah"...apa kaitan tajuk entry Nombor Bertuah ngan rasa hepy kan....apalah makcik ni, nyanyuk ke...?Ha..ni yang nak corat-coret kat sini ni...Biar korang tak rasa sangsi ngan makcik..

Mari sesama kita julingkan mata ke bawah...


*Cer tengok kat members yang makcik dah bulatkan tu..*

Jumlah follower makcik 191 kan...hehe...nombor tu sama ngan birthday makcik ler
Tu yang rasa hepy sangat...

Untuk korang semua yang sudi follow makcik...
Nak bagi tabik spring kat korang
dan nak ucapkan bebanyak-banyak terima kasih
Makcik sayang korang semua...

Kalau nak komen entry or blog makcik dipersilakan ok...kritikan dan pendapat korang amat dialu-alukan..

Daaaaaaaaaaaaaaaa.............

11 comments:

Nao Mei said...

udah tambah japah gik du mero...hihi...dao du

Pn.bayu said...

hahahah...ingatkan dapat cabutan bertuah....dapat kereta sebijik..hihihi..

QasehnyaRania said...

as-salam..sayang macik juga ;)

Ainim Suju said...

wow..congrats awak.. :)

Puteri Mama said...

@Nao Mei hahaha...dnlh dn mero

Puteri Mama said...

@Ainim Suju tq dear :)

Puteri Mama said...

@QasehnyaRania tq dear :)

Puteri Mama said...

@Pn.bayu ada pula macam tu ya... :)

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen mama:

meh amik tag..join GA, nak ;)

http://lobaksusuegacontest.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-ibu-amirul.html

Puteri Mama said...

@QasehnyaRaniaok dear..tq, nanti kiter join k..line mcm siput la ni...huhu

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.lama tak siggah sini.ciksu bercuti.. ;D

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon