Friday, November 16, 2012

Catalyst Virgin Coconut Oil/VCO

Ceciter tentang kebaikan Virgin Coconut Oil @ VCO @ Minyak Kelapa Dara ;
  
  •  VCO NIE KELUARAN ORG ISLAM..100% BUMIPUTERA.
  •   YANG PENTING HALAL. 
  • SELAMAT, TIADA PENGGUNAAN BAHAN KIMIA DAN HABA DALAM PROSES PENGHASILAN.
  •  BUKAN UBAT,SO JGN RISAU X DE SIDE EFFECT. 
  • PRODUK VCO NI HALAL & ASLI . DI KOTAK ADA COP HALAL JAKIM , SERIAL NUMBER & COP BUATAN MALAYSIA.


Virgin coconut oil (VCO) CATALYST brand, sejenis supplement utk kulit yg terbaik bg mdptkan kulit yg sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh badan..virgin coconut oil CATALYST brand diperbuat dr minyak klapa dara 100% organic dan gred A, dan terdiri drpda 90% lemak tepu yg baik utk kesihatan.


Kebaikan-kebaikan VCO:

  • Menghilangkan parut jerawat & strecthmark
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak & juga kering
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari
  • Pengurangan kenaikan jerawat
  • Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru
  • Melambatkan proses penuaan
  • Mengatasi masalah kerosakan gigi
  • Melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim
  • Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
  • Melindungi diri dari serangan osteoporosis
  • Melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong)
  • Membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan)
  • Amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita
  • Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
  • Memperbaiki pencernaan & amp; penyerapan vitamin2
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental
  • PMS akan teratur
  • Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain)
  • Mengurangkan tidur berdengkur

VCO sgt sesuai diambil oleh:
  • Org yg nak cepat jerawat hilang dan tidak meninggalkan parut
  • Org yg mempunyai masalah muka berminyak
  • Org yg ‘kurus sgt’, dgn pengambilan VCO, anda akan dapat tubuh yg ideal
  • Org yg berbadan besar n byk lemak, kerana VCO blh mengurangkan weight.
  • Org yg ada alahan terutama jenis seafood.
  • Wanita yg ingin hamil kerana VCO ni membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita
  • Wanita yg hamil kerana ibu-ibu yg mengamalkan VCO semasa hamil, inshaALLAH baby tak mudah kena kuning.
  • Wanita yg menyusu kerana VCO membantu memperbanyakan pengeluaran air susu dan dpt menurunkan berat badan
  • Wanita yg mengalami senggugut
  • Wanita yg kitaran haidnya tidak teratur
  • Org yg mengalami masalah pembuangan air besar atau kecil
Kebaikan lain VCO untuk pasangan yg sudah berkahwin : Hubungan suami-isteri :
  • Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang (elastik).
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim dan bertindak sebagai agen pelincir alami (natural)
  • Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan).
  • Amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita.


CARA PENGGUNAAN
nie penggunaaan die..senang je :
makan 2 x sehari pg dan malam...nak kesan baik utk hilangkan parut2, sapu pada tmpat bermasalah ..better sapu ms nk tidur sbb kadar penyerapan paling tggi ms kita tido, then boleh basuh pd esk pg...gunting @ cucuk je dgn jarum pd softgel kat bahagian hujung.

BERAPA BIJI & TAHAN BRAPA LAMA:
satu botol ada 60 kapsul soft gel, makan 2x sehari,pagi dan malam...kalu busy x sempat, boleh ja nak makan 2 biji sekaligus…. sehari mkn 2 biji, so boleh tahan selama sebulan...saya makan 1 biji pagi dan 1 biji malam sebelum tido..hehe :)

No comments:

Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon