Tuesday, January 20, 2015

Ammar Farish


Bosan tak tahu nak buat apa
Mommy cuci mata tengok gambar budak ni..
hehehe..






Besar dah dia
Alhamdulillah 
Tak terasa pantas masa berlalu
Rasa baru je semalam melahirkan dia..
Hadiah tak ternilai dariMu

Syukran Jazilan
Ya Allah atas kurnia Mu..

Ammar Farish Kesayangan Mommy & Daddy..
Doa kami sentiasa mengiringimu..





Saturday, November 8, 2014

FLU+SAKIT TEKAK+RINDU


Alhamdulillah..
Kata orang sakit itu kifarah dosa.
Moga aku cepat sembuh dari flu & sakit tekak yang menemani hariku..

Saat ini aku sangat-sangat merindui dia..rindu pada Ayish mommy
Tak sabar nak jumpa Ayish,peluk cium dia..eeeee....geram tengok pipi dia.


Perkembangan terbaru umur 3 bulan; 
Ayish mommy suka senyum bila diajak bicara,tegakkan kepala bila meniarap,suka main air bila mandi,suka main jari,gosok mata bila nak tido,hisap jari,berbahasa baby dan ketawa bila diacah,dan suka sangat buat bubble kat mulut dia..hehe..kata orang jugak rambut ibu akan gugur bila baby dah pandai main bubble..yeker???kebetulan atau hakikat..ntah ler.
Ayish juga suka sangat tengok cartoon kt tv..budak2 zaman sekarang..hehehe..baby lagi kot..
Apa2 pun alhamdulillah, Ayish mommy dan daddy membesar dengan sihat. Perkembangan pun selari dengan umur.

Ayish sayang..
Jadi anak yang baik okey..

Wednesday, November 5, 2014

Ammar Farish | Kesayangan | 28072014 / 1 SYAWAL 1435H


Alhamdulillah...syukur padaMu Ya Allah
Berat lahir hanya 2.1kg je, baby prematured..lahir ketika kandungan baru 35 minggu 2 hari.Tak sangka sekarang dh besar ni anak mommy dan daddy.check 3 bulan hari tu dah mencecah 5.5kg..

hehehe...









 Kaulah yang terindah...mommy & daddy love u sayang..



Ainul Hayat Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon